Breno se vraća u Sao Paulo

Breno se vraća u Sao Paulo

Edmir Škorić
Teme:

Breno, Brazilac u odbrani Bayerna, našao se na meti brazilskog kluba Sao Paula, u koji bi se mogao vratiti.

Breno danas slavi 22. rođendan, a u Bayern je iz Sao Paula došao kao dječak 2007. godine, ali nikada nije zablistao u prvoj momčadi. Predsjednik Sao Paula Juvenal Juvencio smatra da se još uvijek nije prilagodio Evropi.

"Zainteresirani smo, razgovaramo s njim", rekao je Juvenacio za ESPN Brazil, dodavši:

"Breno je mlad, otišao je rano u Minhen i nikada se nije uklopio, tako da je imao stresova u porodici i raznih problema".

Za četiri godine Breno je odigrao 40 utakmica u dresu Bayerna. Kao tinejdžer je bio prvak sa Sao Paulom. Lako bi se moglo dogoditi da se vrati u matični klub.

Podsjetimo da je osumnjičen nedavno za podmetanje požara u vlastitoj kući te je određeno vrijeme proveo u pritvoru. "Bili smo tamo nakon požara, poslali smo odvjetnika i uputili smo psihijatra", dodao je predsjednik Sao Paula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti