Bresciano i Insua potpisali za Fiorentinu?
Mark Bresciano novi igrač Fiorentine?

Prema tvrdnjama talijanskih medija

Bresciano i Insua potpisali za Fiorentinu?

Edmir Škorić

Iako još nema službene potvrde, talijanski mediji preplavljeni su viješću o potpisivanju iskusnog Mark Bresciana za Fiorentinu.

Mark Bresciano (30) trenutno se nalazi u Južnoj Africi, gdje sa selekcijom Australije nastupa na 19. po redu Svjetskom prvenstvu.

Navodno je Bresciano napustio Siciliju, tačnije Palermo, te potpisao za Fiorentinu. Bresciano se već mjesecima vezao uz Viole, a čini se kako je transfer okončan.

Po pisanju talijanskih medija, nadomak "ljubičastog" dresa je i Emiliano Insua, argentinski reprezentativac iz redova Liverpoola, a nešto ranije je u Firencu sletio Gaetano D'Agostino, bivši igrač Udinesea.

Podsjetimo, novi trener Fiorentine od ovog ljeta je srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije