Brian: Liverpool nas nije kontaktirao

Emanuelson ostaje u Ajaxu do kraja sezone?

Brian: Liverpool nas nije kontaktirao

Menadžer Ajaxovog Urbyja Emanuelsona, Berkleef Brian izjavio je kako ga nije niko kontaktirao iz Liverpoola. Njegov klijent je povezivan sa mnogim klubovima, s obzirom da mu na kraju sezone ističe ugovor.

"Niko iz Liverpoola nas nije kontaktirao. Oni su veliki klub i mi bi radio s njima razgovarali ako su zainetesovani. Očito je da ima puno zainteresovanih klubova za Urbyja, jer je talantovan igrač, a ugovor mu ističe na ljeto", rekao je Berkleef Brian, dodavši:

"Malo je teže sada zaraditi neki novac od prodaje, ali mislim da će on ostati u Ajaxu do kraja sezone i pokušati osvojiti prvenstvo. Međutim, ukoliko dođe dobra ponuda, a i Urby bude zainteresovan, onda ćemo je razmotriti ovog mjeseca".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti