Brilijantan potez Vučkića protiv Ajaxa

Fudbaler bh. porijekla

Brilijantan potez Vučkića protiv Ajaxa

Haris Vučkić, fudbaler bh. porijekla koji nastupa za Newcastle, postigao je fantastičan pogodak u prijateljskom okršaju sa Ajaxom.

Slovenački internacionalac je u stilu legendarnog Diega Maradone loptu zgrabio na sredini igrališta, a potom sjurio u šesnaesterac i na lijep način matirao golmana holandskog prvoligaša. 

Vučkić je prošle sezone nastupao za Glasgow Rangers kao posuđen igrač i po svemu sudeći će i sada biti posuđen nekom klubu. Njegovi roditelji su porijeklom iz Ključa, a vrijedi istaći da je Vučkić u prošlosti prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Slovenije. Za seniorski tim je upisao jedan nastup u prijateljskom meču protiv Škotske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti