Briljantan dribling Lionela Messija

Posramio igrača Urugvaja

Briljantan dribling Lionela Messija

Endin Čaušević

Fudbaleri Argentine ostvarili su pobjedu sinoć protiv Urugvaja (1:0) u utakmici sedmog kola južnoameričkih kvalifikacija.

Argentina je nakon poraza u finalu Copa Americe s novim selektorom pobjedom otvorila nastavak kvalifikacija. Iako je Lionel Messi najavio penziju od reprezentativnog dresa, na sreću Argentine on se na kraju predomislio.

Upravo je Messi bio junak sinoćnje pobjede nad ljutim rivalom Urugvajom jer je postigao jedini gol na utakmici. Najbolji fudbaler svijeta je bio raspoložen, te je zadavao mnoge probleme gostujućim fudbalerima. Jednim briljantnim driglingom je "osramotio" igrača Urugvaja.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi