Briljantna poruka Linekera za Neymara

Oglasio se na Twitteru

Briljantna poruka Linekera za Neymara

Endin Čaušević

Nekadašnji engleski fudbaler Gary Lineker još jedan je u nizu koji je prokomentarisao transfer Neymara.

Brazilski fudbaler je nakon četiri godine odlučio da napusti Barcelonu i za nevjerovatnih 222 miliona eura pređe u PSG. Neymar je danas saopštio svojim saigračima na napušta klub, a kao novo pojačanje francuske ekipe trebao bi biti predstavljen u narednim danima.

Nakon što je i Barcelona potvrdila da je Neymar zatražio da ide na društvenim mrežama oglasio se veliki broj fudbalskih ličnosti. Jedan od njih je i nekadašnji igrač Barcelone Gary Lineker koji je imao poruku za Neymara. Lineker je na ovaj način još jednom oduševio navijače Barce.

"Oh Neymar, postoji samo jedan pravac kada ideš iz Barcelone, a to je nazad", poručio je Lineker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi