Briljiraju na Twitteru: Roma nasmijala javnost predstavljanjem novog pojačanja

Mirante stigao na Olimpico

Briljiraju na Twitteru: Roma nasmijala javnost predstavljanjem novog pojačanja

Endin Čaušević

U Romi su veoma aktivni što se tiče pojačanja za novu sezonu, a nakon što su zvanično predstavili Justina Kluiverta na Olimpico je stigao i novi golman.

Rimski klub objavio je da je Antonio Mirante novi golman ove ekipe u koju stiže iz Bologne, a s Romom je potpisao saradnju na tri godine. Prije nekoliko dana u suprotnom pravcu otišao je Lukasz Skorupski za devet miliona eura, a Roma je potom odlučila da dovede Mirantea za kojeg su izdvojili četiri miliona eura.

Ovaj iskusni golman će biti zamjena za Alissona koji je zacementirao svoje mjesto na golu Vučice. No, ono što je mnoge oduševilo jeste Romina objava transfera na zvaničnom Twitter profilu. Nova bizarna montaža i predstavljanje Mirantea nasmijalo je mnoge navijače rimskog kluba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi