Broadfoot umalo izgubio oko
Prošao samo sa opekotinama: Kirk Broadfoot

Nezgoda prilkom kuhanja

Broadfoot umalo izgubio oko

Fudbaler Glasgow Rangersa, Kirk Broadfoot, vjerovatno će cijeli život pamtiti kuhanje jajeta. Naime, ovom je igraču pripremanje obroka umalo došlo glave.

Kada je jaja stavljao u vruću vodu, jedno je eksplodiralo i opeklo ga je po licu, a prema pisanju škotskih medija malo je nedostajalo da ostane bez oka.

«Kirk je bio blizu mirkovalke kad je jaje eksplodiralo i skoro je ostao bez oka, a tada to baš i ne bi zvučalo ovako smiješno kao sada. Bio je to ozbiljan incident jer je njegovo lice puno opekotina», kazao je izvor blizak Rangersima.

Menadžer Rangersa Walter Smith, koji ionako nije mogao računati na Braodfoota zbog ozljede stopala, sretan je što se sve na kraju završilo samo sa manjim opekotinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti