Brondby poražen, Dumić ponovo dobio priliku
Dario Dumić (broj 33)

Kopenhagen nastavlja "gaziti"

Brondby poražen, Dumić ponovo dobio priliku

Ni nakon desetog kola danske Superlige, Kopenhagen nije upisao poraz. Danas su savladali Brondby na gostovanju sa 2:1.

Mikkel Thygesen je doveo Brondby u vodstvo u 38. minuti, ali domaći to nisu uspjeli sačuvati do kraja susreta.

Dame N'Doye je izjednačio u 59. minuti, a u posljednjim trenucima utakmice Cesar Santin je donio devetu pobjedu Kopenhagenu u ovoj sezoni.

Dario Dumić dobio je priliku u redovima Brondbyja pred sami kraj susreta. Mladi danski reprezentativac koji je u više navrata isticao želju da zaigra za BiH, dobio je priliku u nekoliko utakmica ove sezone i uskoro možemo očekivati da postane standardan prvotimac.

U drugoj današnjoj utakmici Aarhus je savladao Nordsjaelland sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Peter Graulund u 18. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.