Brown: Sarajevo ima nekoliko nezgodnih igrača, brzi su, snažni...

Kapiten Celtica pred Sarajevo

Brown: Sarajevo ima nekoliko nezgodnih igrača, brzi su, snažni...

Sarajevo će sutra na Koševu dočekati Celtic u prvom meču 1. pretkola Lige prvaka.

Danas je u hotelu Bristol u Sarajevu održana press konferencija Celtica. Prvi se okupljenim novinarima obratio Scott Brown.

"Dobra predsezona, radujemo se utakmici, izlasku na stadion...", rekao je na početku Scott Brown, pa odgovario na pitanje škotskih novinara o tome da li misli da je nepravedno da Celtic mora kroz kvalifikacije do grupne faze Lige prvaka:

"Da, posebno kao prvaci Škotske. Mislim da bi trebali ići direktno u grupnu fazu, ali ovo nam samo pokazuje koliko su se vremena promijenila."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Šta mislite o protivinku, FK Sarajevo?

"Biću direktan, Sarajevo ima nekoliko nezgodnih igrača, visoki su, snažni su, igraju 'box to box'. Ali radujem se utakmici", rekao je, između ostalog, Brown.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi