Brozović će tražiti razgovor i transfer iz Intera?

Nezadovoljan minutažom

Brozović će tražiti razgovor i transfer iz Intera?

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je dolaskom novih igrača izgubio svoje mjesto u početnoj postavi Intera i spreman je promijeniti sredinu. 

Mediji u Italiji navode da će Brozović tražiti razgovor sa trenerom Robertom Mancinijem, vlasnikom milanskog kluba te sa svojim agentima i tražiti transfer u januarskom prijelaznom roku. 

Ipak, teško je očekivati da će Mancini pustiti Brozovića jer ga vidi kao prvu zamjenu povrijedi li se neko od standardnih prvotimaca, a najveći interes za njegovo dovođenje već ranije je pokazao francuski Lyon.

Brozović je u redove Intera stigao u januaru prošle godine iz Dinama, a tokom dosadašnje karijere nastupao je još za Hrvatski Dragovoljac i Lokomotivu. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.