Mourinho: Sudije su me 'zakidale' i dok sam vodio Inter
Foto:EPA

Jose budi duhove iz prošlosti

Mourinho: Sudije su me 'zakidale' i dok sam vodio Inter

S. Bošković

Jose Mourinho, trenutačni trener Chelsea, smatra da su sudije bile protiv njega dok je bio na klupi milanskog Intera.

Portugalac je vodio Nerrazzure dvije sezone, te je osvojio sve što se moglo osvojiti, ali u foto-knjizi koja predstavlja njegovu karijeru okomio se na sudije.

"Što smo se više fokusirali na Ligu prvaka, to smo imali teže utakmice u Seriji A", napisao je Mourinho, te još dodao:

"Imali smo poraza i kad smo igrali protiv Rome. Imao sam osjećaj da su se sudije urotile protiv nas. To je dovelo do toga da sam počeo trenitrati ekipu da igra 10 na 11 u slučaju da moj igrač dobije crveni karton".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ipak, zaboravio sam ih naučiti da igraju 9 protiv 11 jer nam je sudija protiv Sampdorije iskjučio dva igrača", istekao je Mourinho na kraju. 

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.