Bruka koju je Del Bosque ipak trebao sakriti

Xavi o problemu u reprezentaciji

Bruka koju je Del Bosque ipak trebao sakriti

Edmir Škorić

Španska legenda Xavi iznenađen je zbog činjenice da je Vincente del Bosque u javnosti izašao s problemima u španskoj reprezentaciji.

Del Bosque je napustio špansku reprezentaciju nakon Eura, a nakon toga je odlučio u javnost otkriti kako ne razgovara s Ikerom Casillasom.

"Nisam bio tamo, ali iznenađen sam onime što je Del Bosque rekao za Ikera. Nije bilo loše atmosfere u Brazilu na SP-u i ne znam šta se to desilo u Francuskoj", kaže Xavi, koji dodaje:

"Malo sam razgovarao s Ikerom i uvjeren sam da će se ovo riješiti. Iskreno, iznenađen sam da je trener u javnost izašao s nekim stvarima".

Del Bosque je nedavno kazao da se sa svima pozdravio iz reprezentacije, al ida nije s Ikerom, pošto je ovaj ljut zbog činjenice da mu je David De Gea uzeo mjesto na golu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi