Akrapović se jučer automobilom zaputio prema BiH, čeka se njegov novi trenerski angažman

Više nije trener CSKA Sofije

Akrapović se jučer automobilom zaputio prema BiH, čeka se njegov novi trenerski angažman

E. Škorić

Bruno Akrapović nedavno je dao ostavku na mjesto šefa stručnog štaba CSKA Sofije.

Akrapović se razišao s bugarskim velikanom nakon određenih nesuglasica s upravom i menadžmentom kluba, a tamošnji mediji pišu kako je jučer napustio Bugarsku i kako je automobilom otišao u rodnu Bosnu i Hercegovinu.

Prema medijskim izvještajima, posjetit će kuću svoje majke, koja je nedavno imala pozitivan test na COVID i oporavlja se.

Nekadašnji bh. reprezentativac čeka nove ponude i za sada nije poznato gdje će nastaviti trenersku karijeru. Postoje i glasine o mogućem preuzimanju zagrebačkog Dinama.

Kao trener je u Bugarskoj vodio Lokomotiv Plovdiv i CSKA Sofiju te je osvojio dva Kupa, oba s Lokomotivom i jedan Superkup. Prehtodno je trenirao Mosor, Val, Solin, Neretvu iz Metkovića, College Europu, Škendiju i RNK Split.

Promo

Top Komentari

Edward NewGate
Ajmo Zeljo iskoristit priliku.
3 0
Mowzilla
Ubijo se za Želju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi