Bruno Akrapović: Nisam izdajica!

Odgovorio vlasniku bivšeg kluba Lokmotiv Plovdiva

Bruno Akrapović: Nisam izdajica!

E. Škorić

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Bruno Akrapović trenutno radi u Bugarskoj.

Akrapović je trener CSKA iz Sofije, u koju je zanimljivo došao iz Lokomotiv Plovdiva, s kojim je također radio sjajan posao i sa kojim je osvojio Kup.

Bivšeg trenra Škendije i Splita neki zbog toga smatraju izdajicom, a tako ga je okarakterisao i Hristo Krušarski, vlasnik i predsjednik njegovog bivšeg kluba iz Plovdiva.

"Poznajem Hrista Krušarskog i njegovu porodicu, bio sam u njegovoj kući. Ne razumijem zašto ljudi pokušavaju stvoriti toliku napetost. Veselim se svojoj karijeri i nikome ništa nisam dužna. Svako ko me naziva izdajicom, ne razumije nogomet. Ja sam stranac koji je u Bugarsku došao pošteno raditi. Ne želim biti uključen u negativne stvari. Vidim veliku negativnost prema sebi", rekao je Akrapović, koji je izabran za trenera decembra u Bugarskoj.

Akrapović je do sada pet puta dobijao nagradu za trenera mjeseca, od čega su četiri zarađene na klupi Lokomotiva i jedna na klupi CSKA.

Njegova ekipa trenutno se priprema u Antaliji za nastavak sezone.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Akrapovic/barba to bi i pasalo ?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi