Bruno Akrapović imao je samo jednu zamjerku igračima FK Željezničar nakon današnje pobjede
Brunu Akrapovića brine loša realizacija.

Slavili su protiv Klisa

Bruno Akrapović imao je samo jednu zamjerku igračima FK Željezničar nakon današnje pobjede

E. Ganibegović, foto: K. Dedić

Nakon današnje utakmice Željezničara i Klisa za SportSport je govorio trener Plavih, Bruno Akrapović. Imao je samo jednu zamjerku za svoje igrače. 

Danas je FK Željezničar u Međugorju u prijateljskoj utakmici slavio protiv Klisa. Rezultat je bio 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Zubanović u 26. minuti. Dojam je da je Željezničar mogao postići i koji gol više.

O tome je govorio i trener Bruno Akrapović. Bila je to jedina zamjerka koju je uputio svojim igračima u komentaru koji je dao za SportSport.

"Jedino što mogu zamjeriti momcima je da nismo zabili više golova. Nismo dopustili ništa, igrali smo s malo dodira, tražili dubina, ali ta završnica... Da li je do terena ili nešto drugo, ne znam. Imali smo šansi da rezultat bude veći", rekao je Bruno Akrapović.

Reporter SportSporta ga je upitao da li je zadovoljan novim igračima koji su danas dobili šansu, na šta je on odgovorio:

Oglasi

"Jeste, to su momci koji su iz drugog plana. Možda malo manju minutažu su dobili. I oni koji su bili povrijeđeni danas su dobili malo veću minutažu. Sve je to okej bilo, sve dok kreiramo šanse i pravimo protiv protivnika koji daje sve od sebe.

Napravili smo takvu igru da se vidi veća kvaliteta naša i samo, kažem opet, treba te stopostotne šanse zabiti."

Prijateljska utakmica:

Klis - Željezničar 0:1 (Zubanović 26')

Klis: Cero, Brekalo, Jahić, Šehić, Kozić, Graho, Kudra, Hebibović, Begluk, Mušinović i Hakalović.

Željezničar: Dujmović, Drina, Vuković, Bilal, Galić, Radovac, Al Jaber, Šabić, Štilić, Babaluk i Zubanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Koji amateri kako klub i igraci tako i trener. Zadovoljan sam koliki amaterizam vlada kod zeljkana aBd federacijs jos malo i zvanicno
3 1
ajanbrrin
Drakula i meni ga malo lazni usnicama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije