Bruno Alves u Chelseau?
Alves će sigurno napustiti Porto

Bruno Alves u Chelseau?

Edmir Škorić

Zanimljiv članak na jednom britanskom portalu navodi kako je Bruno Alves (Porto), najvjerovatnije, naredno Chelseaovo pojačanje. Portugalski odbrambeni igrač za 24 miliona funti trebao bi doći u  London, a Chelsea bi tada trebao napustiti Ricardo Carvalho.

Kako je Carvalho sve bliži prelasku u Inter iz Milana, Chelseaovi čelnici u potrazi su za njegovom zamjenom. Čini se kako su je našli u Bruni Alvesu, igraču Porta koji će, kako piše britanski portal, "plave" koštati oko 24 miliona funti.

Isti portal ističe kako je dolazak Alvesa na Stamford Bridge gotova stvar, a vijest dolazi nakon što je Alvesov otac Washington izjavio kako će njegov sin sigurno ovog ljeta napustiti Portugal.

"Za sada nema sumnje da će on napustiti Porto. Sada je sretan jer je pod ugovorom, ali stigao je trenutak za veliki skok", izjavio je Alvesov otac.

Ukoliko bi Bruno Alves prešao u Chelsea, njegov sunarodnjak Ricardo Carvalho bio bi, bez dileme, novo pojačanje milanskog Intera. Chelsea je izgubio Glen Jonhnsona koji je prešao u Liverpool, pa čelnici kluba žele što prije dovesti novo pojačanje (u ovom slučaju Alvesa).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti