Svi su dobri, ali on je najbolji, a ime mu je Bruno Fernandes

Kakav igrač

Svi su dobri, ali on je najbolji, a ime mu je Bruno Fernandes

E. Oštraković

Manchester United u posljednje vrijeme igra po sistemu toplo-hladno, ali jedan čovjek je konstantno dobar.

Riječ je naravno o veznjaku ovog tima, Bruni Fernandesu, koji je potpuno opravdao epitet pojačanja od svog dolaska u Manchester United.

Naime, on je za svoj novi klub debitovao u februaru, a od tada je odigrao 38 utakmica u dresu Manchester Uniteda.

U tih 38 odigranih utakmica on je bio uključen u čak 36 golova u svim takmičenjima, a postigao je 22 gola, te je upisao 14 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je učestvovao čak u pet golova više nego bilo koji drugi nogometaš u Premiershipu, naravno u periodu od kada je stigao u Manchester United.

Top Komentari

ArmiNN
Ma sjajan igrač moze pričati ko sta hoce..kao i Utd ja ne vidim jos ko je Leipzig nabusio 5:0 a Bayern trenutno 3:3 sa njima igra...i Ko je igrao onako protiv onakvog PSG,ma pricajte sta hocete
7 2
user1583752673
20 golova iz penala
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi