9

Komentari (9)

Penderinos
Mogu nabrojati par klubova koji su bolji öd reala i Barcelona : Liverpool, Man City, Bayern, PSG, Chelsea
benjo1921
Liverpool, Bayern i PSG ok, ali halo, Chelsea?
Penderinos
@benjo1921 Mozda sam malo i pretjerao Chelsea i jeste u rangu Reala i Barce, tj. mijama iza Redsa, PSG, Bayerns i Citya. Jedina razlika je u tome sto Chelsea IDE na bolje, a real i barca i dalje stagniraju
makelele
Bayern se ne slaze da je Barca jedan od 2 najveca kluba na svijetu
MangasColoradas
...ne ide on nigdje,nije lud,pa gdje ce moci svake utakmice pucati penal,to nema ni u jednoj ekipi osim u Manchester Unitedu.
JJ90
Neće nigdje drugo ni dobit par penala po utakmici..
realno_govoreci
@MangasColoradas koliko si ti samo bolestan.Ozbiljno bi se trebao preispitati da li je sve kako treba sa tobom.Mozda ti treba strucna pomoc a mozda i sam sebi pomoci mozes.Uglavnom vise nije smijesno čitati tvoje komentare nego postaje pomalo tužno .
Robijasi_It
Pucat ce ti u spavacoj mamu
MangasColoradas
@realno_govoreci ...ok doktore,hvala na besplatnim dijagnozama...niko te ne tjera da citas moje komentare,a jos manje da odgovaras na iste...mozda bi se trebao zapitati da li je sa tobom sve u redu kad to radis?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.