Bruno Fernandes snimao reklamu, a onda odlučio izaći na ulicu

Gospodski potez

Bruno Fernandes snimao reklamu, a onda odlučio izaći na ulicu

E. Čaušević

Bruno Fernandes je početkom prošle godine stigao u Manchester United i to je bio pun pogodak kluba s Old Trafforda.

Crveni đavoli odlučili su da dovedu portugalskog veznjaka iz lisabonskog Sportinga i platili su ga čak 55 miliona eura, ali veoma brzo se ispostavilo da će on biti veliko pojačanje.

Ovaj 26-godišnji veznjak i ove sezone igra u odličnoj formi i s pravom za njega kažu da je lider ekipe Manchester Uniteda.

Fernandes je u dosadašnjem dijelu sezone za ovaj klub odigrao 50 utakmica u svim takmičenjima i uspio je zabiti 24 gol i upisati još 14 asistencija.

Portugalac je za kratko vrijeme postao ljubimac navijača Manchester Uniteda, ali i engleske javnosti. Još jednom je dokazao da se radi o veoma skromnom momku, te je oduševio sve.

Naime, Fernandes je snimao novu reklamu u Manchesteru bi bio je u opremi Portugala. Reklama se snima za potrebe Evropskog prvenstva koje se igra ovog ljeta, te je svoju "ulogu" dobio i Bruno Fernandes.

Oglasi

No, tokom snimanja ove reklame veznjak Uniteda je oduševio navijače koji su igrali fudbala u blizini.

Odlučio je da u pauzi dođe do njih i pozdravi ih i čak im se pridruži i zaigrao je lopte s njima. Ovaj potez je oduševio javnost u Engleskoj i veoma brzo postao je hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poznato je da je Fernandes ponikao u dresu Boaviste, a još je kao tinejdžer 2012. godine otišao u Italiju gdje je potpisao za Novaru. Na Apeninima je igrao još za Udinese i Sampdoriju, no 2017. godine odlučio je da se vrati u Portugal gdje se priključio Sportingu.

Fernandes je tri godine briljirao u dresu lisabonskog kluba i brzo je privukao pažnju evropskih klubova. Na kraju odlučio je da potpiše za Manchester United i ispostavilo se da je donio dobru odluku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Mislim da su ovog u djetinjstvu svi udarali u kvartu jer je nenormalno antipatican.Dobar je igrac al odbah dobijem zelju da ga opalim cim ga vidim.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi