Bruno Fernandes: Znam šta je Ronaldo pričao o meni i hvala mu na tome

Novo pojačanje Manchester Uniteda

Bruno Fernandes: Znam šta je Ronaldo pričao o meni i hvala mu na tome

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Bruno Fernandes ove zime stigao je u Manchester United iz lisabonskog Sportinga.

Fernandes je nakon iscrpnih pregovora odlučio da karijeru nastavi u Manchester Unitedu, a Sporting je od njegove prodaje inkasirao skoro 80 miliona eura.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je sigurno veliko pojačanje za Crvene đavole, te se navijači nadaju da će biti prekretnica ka povratku ovog tima u sami vrh evropskog fudbala.

Mnogi su ga odmah uporedili s Cristianom Ronaldom koji je također iz Sportinga stigao u United, a sve ostalo je historija. Bruno Fernandes je poručio da je uvijek pratio Ronalda, te da mu je on uzor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Od početka sam fan Cristiana Ronalda i uvijek sam ga pratio. Zbog njega sam uvijek želio da igram za Manchester United i sretan sam što se to ostvarilo. Svaki igrač koji dođe u ovaj klub želi da osvoji sve što može, pa tako i ja. Veoma sam ambiciozan i vjerujem da će ovo biti jedna lijepa priča", rekao je Bruno, te otkrio zanimljivu priču.

"Znam da su ljudi iz kluba pitali Cristiana šta misli o meni i kakav sam kao čovjek i igrač. Znam da me pohvalio dosta i ovim putem mu se zahvaljujem na tome".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi