Bruno Petković upalio alarme na Maksimiru

Da li će propustiti meč sa Villarrealom?

Bruno Petković upalio alarme na Maksimiru

Samir Mlaćo
Veliki problem javio se za Dinamo pred meč sa Villarrealom. Naime, Bruno Petković se povrijedio u duelu protiv Gorice i mogao bi par sedmica izbivati sa terena.

Povredu Petkovića potvrdio je selektor Hrvatske Zlatko Dalić koji je kazao da ne moće računati na Petkovića za naredne utakmice.

"Nažalost, ostali smo bez Brune Petkovića, kao što smo već ranije i bez Ante Rebića. Obojice nema zbog ozljeda. Najteža utakmica je prva, ona kod Slovenije, jer okupljamo se sve do danas navečer, a samo dva dana kasnije čeka nas utakmica u Ljubljani", rekao je Dalić jučer.

Upalilo je to alarme na Maksimiru s obzirom na sjajne partije koje pruža Petković.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

“Liječnička služba GNK Dinamo započela je s intenzivnom fizikalnom terapijom ozlijeđenog ramena, a zbog zadobivene ozljede Bruno Petković neće sudjelovati u ovom reprezentativnom ciklusu", kazali su iz Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Stalno se povrjedjuju jer glume i padaju prilikom svakog kontakta,ranije dok je fudbal bio cisci ovakvih povreda je bilo 2 godisnje,sada sa manekenima i glumcima bude 200 povreda ramena godisnje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti