Brutalno iskreni Mourinho: Nadam se da Arsenal neće proći!

Posebni o Topnicima

Brutalno iskreni Mourinho: Nadam se da Arsenal neće proći!

M. Šljivak

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho nada se kako Arsenal neće proći u osminu finala Lige prvaka.

Topnicima je za prolaz među 16 najboljih evropskih ekipa, potrebna pobjeda u posljednjem kolu protiv Olympiakosa u Pireju, a Mourinho se nada kako će njegov veliki rival ispasti.

"Uvijek sam volio da se engleski timovi kvalifikuju. Međutim, Arsenal je u grupi gdje mi je prijatelj menadžer (Marco Silva op.a.) i bilo bi lijepo da ovaj mladi dečko uspije odvesti svoj tim dalje", rekao je Mourinho, te je ponovo bio brutalno iskren.

"Moram biti iskren i reći da bih volio da Olympiakos prođe, odnosno da Arsenal ispadne. Arsenal može proći, samo trebaju pobijediti u Atini", dodao je portugalski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Hoće li mu se želja ostvariti saznaćemo za dvije sedmice kada se igraju utakmice posljednjeg šestog kola grupne faze Lige prvaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.