BSK i Modriča remizirali u derbiju 6. kola

Druga liga Republike Srpske, grupa Zapad

BSK i Modriča remizirali u derbiju 6. kola

Adnan Beganović

Proteklog vikenda odigrano je svih sedam susreta 6. kola Druge lige Republike Srpske, grupa Zapad, a u derbiju kola BSK i Modriča su u Banjoj Luci podijelili bodove (1:1).

Igrači domaće ekipe do prednosti su stigli u 58. minuti kada je Stefan Savić savladao golmana Modriče. Činilo se da će bodovi ostati na domaćem terenu, no tako nije mislio i Tihomir Đokić, koji je u sudijskoj nadoknadi pogodio za konačnih 1:1.

Nekadašnji član Premijer lige, Laktaši, u Brodu je golovima Bojana Milinovića, Zlatka Matića i Uroša Stamenkovića s 3:0 savladao Liješće, dok je indentičnim rezultatom Omarska savladala Slogu iz Doboja. Darko Romanić se dva puta upisao u listu strijelaca, a Vedran Panić je jednom pogodio mrežu gostujuće ekipe.

Ljubić je u Prnjavoru pogotkom Borisa Žižaka s 1:0 savladao Mineral, dok je Borac u Donjoj Slatini bio bolji od domaće Mladosti (2:1). Žarko Bakić i Vladan Reljić su bili strijelci za Borac, dok je jedini pogodak za Mladost postigao Miloš Ilić.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Najviše pogodaka viđeno je u Milosavcima, gdje je domaća Župa sa 3:2 savladala Ozren. Goran Malkić, Bojan Radić i Vladimir Petković su pogađali za pobjedničku ekipu, dok su se za Ozren u listu strijelaca upisali Borislav Lukić i Vladimir Simić.

U Žeravici su snage odmjerili Jedinstvo i Borac iz Šamca. Nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1), a domaći su preko Borisa Berića stigli do prednosti u 39. minuti, da bi gosti izjednačili u 45. golom Zlatka Đorića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti