Bubalo pozvao 19 igrača

Selektor U-19 reprezentacije

Bubalo pozvao 19 igrača

Edmir Škorić

Selektor U-19 bh. nogometne reprezentacije Zoran Bubalo objavio je spisak igrača na koje računa u nadolazećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Bubalo je pozvao 19 igrača:

Robert Nikolić, Kristijan Jajalo, Harun Huseinspahić, Muhamed Bešić, Adnan Salihović, Armin Muhasalović, Josip Sesar, Dino Turbić, Nikola Popara, Dario Zuparić, Srđan Grahovac, Haris Seferović, Goran Zakarić, Faruk Bković, Amar Fočić, Mario Kvesić, Amer Bekić, Anid Travančić  i Semir Aganspahić.

Okupljanje juniora zakazano je za 26. septembar u Međugorju, a prvi meč igramo protiv Češke 1. oktobra, a dan poslije sa Bjelorusijom. Kvalifikacije ćemo završiti na Koševu 6. oktobra protiv Makedonije. Podsjećamo da smo mi domaćini naše kvalifikacione grupe za odlazak na EP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.