Bubalo razočaran

Nakon poraza od Crne Gore

Bubalo razočaran

Najbolji bh. juniori poraženi su jučer od svojih vršnjaka iz Crne Gore u Ulcinju sa 0:2, a posebno što zabrinjava je odnos igrača u prvih 45 minuta.

Naš stručni štab na čelu sa selektorom Zoranom Bubalom ne može biti zadovoljan, pogotovo prvim dijelom kada su naši reprezentativci za samo dvije minute primili dva gola. Do te 39. minute igralo se na sredini terena, crnogorci su imali dvije poluprilike nakon kornera i kada smo preuzeli igru na sredini terena primili smo dva prilično jeftina gola.

"Ne znam šta ovi momci misle kada izađu na teren. Dogovrimo se jedno a oni rade drugo. Prvo poluvrijeme je bilo katasrofalno. U nastavku smo mnogo bolje igrali, izmjene su dale povoljniju situaciju na terenu. Imali smo i nekoliko prilka ali ono što je najvažnije doživjeli smo poraz koji nas mora zabrinuti", rekao je selektor Bubalo.

Drugi dio je zaista bio prilično dobar, imali smo terensku incijativu ali nismo postigli taj željeni pogodak. Potpuna indolentnost nekih ključnih igrača rezultirala je porazom. Izmjene su dale pomak ali i činjenica da je teren zaista ličio na jednu livadu neopravdava odnos nekih igrača od kojih se očekuje najviše.

"Ne bih izdvajao nikoga ni po dobrom a ni lošem. Igrači sami znaju ko je šta uradio. Okrećemo se susretu u Podgorici i očekujem da igrači shvate da je jedino mjerilo ono što urade na terenu. Vremena za eksperimentisanje nemamo, Ukrajina se približava, a nama je susret u Podgorici posljednji test. Ovo u prvoj utakmici se mora zaboraviti, pogotovo prvih 45 minuta", zaključio je selektor bh. Juniora Zoran Bubalo.

Drugi susret na programu je u četvrtak u Podgorici na terenu kampa nacionalnih selekcija Crne Gore sa početkom u 11,00 sati.

Nakon susreta ekspedicija naših igrača vraća se u Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.