Bubanja: Moramo pokušati izaći iz ove ogromne krize

Težak ispit za Zvijezdu 09

Bubanja: Moramo pokušati izaći iz ove ogromne krize

Samir Mlaćo

Novi težak ispit čeka nogometaše Zvijezde 09. 

Naime, izabranici Slavoljuba Bubanje u goste će FK Tuzla City.

Pred ovaj meč Bubanja je bio jasan.

"Sigurno nas čeka zahtjevna utakmica, ali svaka je za nas zahtjevna. Moramo od prvog minuta pokušati da Tuzlaci ne budu agresivni, jer sam vidio da su tehnički mnogo jaki. Moramo pokušati izaći iz ove ogromne krize, a jedina nada je utakmica protiv Radnika gdje smo prvo poluvrijeme djelovali kao ekipa", kazao je Bubanja.

Top Komentari

magistar
Zvijezda će ukanaliti nekog, nisu on baš toliko loši da nikom ne mogu otkinuti bod, mada je velika greška otpuštanje trenera Savića sa kojim su igrali odlično
1 2
omer
Zasto ne kazes da vas je arbiter unistio protiv Radnika iskljucivsi vam dvojicu igraca u drugom poluvremenu? Vi biste dobili taj mec da nije bilo te fudbalske nepravde.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi