Bubanja nakon ostavke: Nisam alibi trener, ali protiv ovakvih stvari ne mogu

Zvijezda 09 ostala bez trenera

Bubanja nakon ostavke: Nisam alibi trener, ali protiv ovakvih stvari ne mogu

Midhat Šljivak

Slavoljub Bubanja odlučioje da napusti klupu FK Zvijezda 09.

On je u prethodnih  mjesec dana doživio pet poraza na klupi ovog tima, a nakon današnjeg u Tuzli protiv FK Tuzla City (3:0), odlučio se povući.

Razlozi su kako kaže stvari na koje ne može da utječe.

"Pokazali smo da ne zaslužujemo biti posljednji. Primamo golove kao pioniri. Neću komentarisati suđenje, ali moram reći da je morao da bude crveni karton kada je golman startovao nad našim igračem kao zadnji igrač odbrane", istakao je trener Zvijezde i dodao je:

"Ja sam došao ovdje da pokušam nešto sa Zvijezdom. Iz kola u kolu mi se dešavaju stvari na koje ne mogu da utičem. Nisam alibi trener, ne mogu protiv ovoga i zato se i povlačim. Dao sam sebe čitavog, žao mi je ekipe, ali mislim da sam podigao kvalitet ekipe", rekao je Bubanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi