Bubanja: Velež je zasluženo slavio, moram se okrenuti duelu sa Željom

Novi poraz Zvijezde 09

Bubanja: Velež je zasluženo slavio, moram se okrenuti duelu sa Željom

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je danas poražena od Veleža 2:1.

Tim iz Etno sela Stanišići je imao svoje šanse, no mora se priznati da su Mostarci pokazali mnogo više.

"Čestitam Veležu na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme nismo postojali. Počeli smo igrati nakon primljenog pogotka. Zatim smo postigli pogodak, a onda primili kao pioniri. Sve je aktivno dok ne gubimo, a kada gubimo imamo problema. Ja sam tu da probam da vidim koliko mogu izvući. Ne prija poraz kući, a sada već idemo na Grbavicu. Moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu", kazao je trener Zvijezde 09 Slavoljub Bubanja.

Zvijezdi 09 će na Grbavici nedostajati iskusni Vukašin Benović koji je dobio treći žuti karton.

Top Komentari

Mostar
Bubanja Nista od jednostavno poraza od selje vi nemate sta trazit. Nazalost tako je nemogu ih ni ja, a ni Velezovi navijaci... M.U.S.V.D.G Tesko Mozda uspijete otvorenom igrom..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi