Važni ispiti pred mostarskim klubovima

Završni mečevi 9. kola

Važni ispiti pred mostarskim klubovima

A. Čaušević

Mostarski klubovi Velež i Zrinjski bit će na na važnim ispitima u završnim mečevima 9. kola Premijer lige BiH. 

Velež će gostovati Zvijezdi 09. Rođeni će za protivnika imati najslabiju ekipu dosadašnjeg dijela prvenstva te će imati dobru priliku da donesu prvi gostujući trijumf.

Zvijezda 09 je još uvijek bez trijumfa i u suštini ne igra toliko loše koliko to pokazuju rezultati pa izabranicima Feđe Dudića sigurno neće biti lako da osvoje puni plijen.

Zrinjski će pod Bijelim Brijegom biti domaći Čeliku. Poslije pobjeda Tuzla Cityja i Željezničara Plemići su pod imperativom pobjede protiv na gostovanjima uvijek nepredvidih Zeničana.

"Čelik je jedna jako neugodna ekipa sa par pojedinaca koji imaju kvalitet i mogu napraviti probleme svakoj ekipi. Mi idemo sa svojom pričom, vratili smo se s nezgodnog gostovanja ali to nije ništa novo, to nas čeka non stop. Pripremamo se za utakmicu u kojoj je kvaliteta na našoj strani. Igramo pred domaćom publikom i nadam se da će doći u velikom broju i podržati nas u borbi za nova tri boda", rekao je Hari Vukas u najavi susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski tim ima maksimalan učinak na domaćem terenu u dosadašnjem dijelu sezone, ali Čelik je treći najbolji gost sa dvije pobjede na strani i za očekivati je jedan zanimljiv susret u kojem ipak uloga favorita pripada Zrinjskom.

Oba susreta će se igrati istovremeno, od 16:30.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Đuka
Volim Zrinjski,volim Mostar!
3 16
Ljacmu1
Prva tekma - kec ili iks, druga - kec ko kuća.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti