Bučana "koči" viza

Zapelo oko garantnog pisma

Bučana "koči" viza

O. Lekić

Fudbaleri novog hrvatskog prvoligaša Splita u nedjelju će otputovati na pripreme u Sloveniju, a da li će među putnicima biti nova akvizicija splitske momčadi, nekadašnji igrač Željezničara Sead Bučan, još uvijek nije poznato.

Naime, Bučanu je za Sloveniju potrebna viza, a hrvatski mediji navode da je došlo do komplikacija pri dobijanju iste. Slobodna Dalmacija piše da je zapelo oko garantnog pisma koje je Bučan morao priliožiti uz ostale dokumente kako bi dobio vizu.

Hrvatski mediji odmah su se prisjetili bivešg fudbalera Hajduka, Darija Damjanovića, koji je često znao "zapinjati" na granici prilikom odlazaka na pripreme sa splitskom momčadi.

Međutim, čelnici Splita uvjereni su da će do nedjelje uspijeti riješiti ovaj problem, te da će Bučan, ipak, putovati u Sloveniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti