Budućnost Ljajića u Torinu i dalje neizvjesna
EPA

Napušta Italiju?

Budućnost Ljajića u Torinu i dalje neizvjesna

E. Ganibegović

Srbijanski reprezentativac Adem Ljajić još nije napustio redove Torina, međutim njegov odlazak iz kluba je i dalje realna opcija.

Januarski prijelazni rok je gotov u skoro svim državama svijeta, ali u Rusiji, Kini i Americi se može trgovati do 24. februara.

Ovo je veoma važno kada je u pitanju budućnost Ljajića iz razloga što se on najviše povezivao sa Spartak Moskvom.

Do dogovora između dvije strane nije došlo, no, prema navodima Tuttosporta, Spartak nije odustao od nekadašnjeg napadača Fiorentine, Rome i Intera.

Navodno, kako prenose Italijani, ruski klub je spreman izdvojiti 10 miliona eura za usluge ovog krilnog igrača. No, postoje i druge opcije za njega, a to su odlazak u Kinu ili Ameriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi