Ljajića u januaru očekuje veoma dobar transfer?

Iz vedra neba

Ljajića u januaru očekuje veoma dobar transfer?

Srbijanski fudbaler Adem Ljajić mogao bi u januarskom prelaznom roku ostvariti veoma dobar transfer. 

Ljajić se u posljednje vrijeme nalazi u nemilosti trenera Siniše Mihajlovića koji ga nije uvrstio u tim za utakmicu protiv Lazija u ponedjeljak navečer. Srbijanski trener je to kasnije obrazložio 'neprihvatljivim ponašanjem' na treningu ovog fudbalera.

Upravo zbog toga Ljajić bi mogao promijeniti sredinu tokom januarskog prelaznog roka, a kao naredna destinacija spominje se ekipa Napolija. Naime, Napolitanci imaju u planu da u januaru na posudbu pošalju svog napadača Arkadiusza Milika koji ima velikih problema sa povredama, a upravo je Torino opcija za njega. Napoli bi u zamjenu za Poljaka dobio Ljajića, prenosi Corriere dello Sport.

Podsjetimo, Ljajić je ranije tokom karijere igrao za Partizan, Fiorentinu, Romu i Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi