Budućnost Podgorica, Zrinjski i Čapljina gosti u Gabeli

Memorijal Andrija Anković po 24. put

Budućnost Podgorica, Zrinjski i Čapljina gosti u Gabeli

NK GOŠK Gabela i u godini pred nama organizovat će memorijalni turnir „Andrija Anković“.

Turnir koji se igra po 24. put, ovog puta će se igrati 14. i 15. februara 2014. godine. Pored domaćina GOŠK-a na turniru će ponovo nastupiti mostarski Zrinjski i Budućnost iz Podgorice, dok prošlogodišnji pobjednik splitski Hajduk zbog promjene kalendara takmičenja u HNL-u ovog puta neće nastupiti.

Organizator je tako umjesto Hajduku pozivnicu uputio prvoligašu Čapljini. Prethodnih godina na turniru su nastupali Split, Dinamo i Hajduk, dok će ovog puta turnir međunarodnim učiniti Budućnost iz Podgorice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti