Budućnost u posljednji čas pokušala pokvariti posao Veležu

Klub iz Podgorice pokazao interes

Budućnost u posljednji čas pokušala pokvariti posao Veležu

A. Čaušević

Veležu su potrebna pojačanja, pokazala su to uvodna dva kola Premijer lige. Bez obzira na dobru igru, Rođeni su poslije 180 minuta bez boda. 

U mostarskom klubu su nakon možda i nezasluženog poraza u gradskom derbiju od Zrinjskog (0:1) najavili dovođenje novih igrača te su se odmah dali u akciju.

Ibro Rahimić će u nastavku sezone moći računati na Kostu Maneva, početkom sedmice stigao je Yani Urdinov, a naredna akvizicija trebao bi biti Vasko Kalezić.

SportSport.ba je sinoć najavio dolazak ovog 25-godišnjeg krilnog fudbalera u Velež, a postao bh. premijerligašu je pokušala pokvariti Budućnost.

Kako pišu crnogorske Vijesti klub iz Podgorice je posljednjeg dana prijelaznog roka pokušao angažovati Kalezića, pregovori su trajali do ponoći, ali konačni dogovor nije postignut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čini se da je Kaleziću suđeno da zaigra u Bosni i Hercegovini obzirom da je i prošlog ljeta bio blizu prelaska u Sarajevo, ali su se stvari izjalovile te do potpisa nije došlo.

Kalezić je prošle sezone bio član Titograda, nastupao je još za Vojvodinu i Zetu, a igrao je i u Norveškoj (Honefoss, Baerum SK), Moldaviji (Dacia) i Kipru (Anagennisi).

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
sve poznati igraci
1 10
Kupi_Lee
Ovaj portal opasno podvaljuje ovog igrača Veležu. Sigurno ne valja.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi