Buffon uvjeren u prolazak Juventusa

Buffon uvjeren u prolazak Juventusa

Juventus je sa 0:1 poražen na Stamford Bridgeu od Chelsea, ali najpravedniji ishod bio bi onaj bez pobjednika.

Međutim, napadači „stare dame“ nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika, ali sada slijedi revanš u Torinu, a Juvetusovi igrači uvjereni su da mogu proći dalje.

- Mnogo puta sam dolazio u Englesku i nikada nismo odigrali laganu utakmicu. Juventus je u specifičnoj situaciji, nekoliko godina smo bili izvan evropskih zbivanja, igrali smo čak i u drugoj ligi, ali nakon ovih 90 minuta mogu mirne duše reći da nismo ni malo slabiji od Chelseaja - rekao je Gianluigi Buffon, ponajbolji svjetski golman.

- Jedino je šteta što nismo postigli barem jedan gol, jer smo imali dosta prilika. Ipak, uvjeren sam da možemo sve nadoknaditi u utakmici u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.