Derbi Prve lige FBiH igra se u Tuzli

Bulić: Ne pripremamo osvetu igračima Žepča

SportSport.ba

Rukometaši tuzlanske Sloboda Solane u posljednjem kolu jesenjeg dijela šampionata u Prvoj ligi FBiH – skupina sjever ugostit će momčad Žepča, koja ih je u prošlom prvenstvu osujetila u naumu da se vrate u Premijer ligu BiH. 

Sloboda Solana je u prethodnih osam kola ubilježila sve pobjede i na dobrom su putu da se vrate u društvo najboljih. U utakmici sa Žepčem trener Mirza Bulić ne može računari na Arnada Hamzića, dok će svi drugi istrčati na parket i pokušati nadigrati svog rivala s što više razlike. 

O utakmici sa Žepčem na press-konferenciji govorio je i trener Mirza Bulić, koji je odbacio spekulacije o navodnoj osveti. Bulić navodi kako će njegov tim fer i sportski dočekati gosta, a da će učiniti sve da ostvare još jednu pobjedu i da osvoje jesenju titulu u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.