Bayern pao u Frankfurtu

Eintracht do bitne pobjede

Bayern pao u Frankfurtu

E. Škorić

U subotu od 15 sati i 30 minuta odigrane su četiri utakmice 22. kola njemačke Bundeslige.

Najzanimljivije je bilo u duelu Eintrachta i Bayerna u Frankfurtu, gdje j domaćin pomalo neočekivano slavio s 2:1.

Kamada je u 12. minuti na asistenciju Kostića pogodio za 1:0, a u 31. minuti eurogol Younesa za 2:0. Sve što je Bayern uspio je utješni gol Lewandowskog u 53. minuti.

Ovo je bio treći poraz Bavaraca u Bundesligi, ali ostaju na vrhu tabele s 49 bodova, dok Leipzig ima 44 i utakmicu manje. Eintracht je ovom pobjedom stigao do četvrtog mjesta i ima 42 boda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U Moenchendgladbachu Mainz je slavio protiv Borussije s 1:0, dok su Stuttgart i Union Berlin sa po 1:0 slavili u Kelnu, odnosno Freiburgu, za koji je od 64. minute igrao i naš Ermedin Demirović.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedim_rajvosa46
Je*ali su im gospu hahahahhahaha
0 6
Adnanos
Ali Mozzart daje najbolje ponude na Bayern.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi