Bunoza: Odlazim iz Wisle, spreman sam za iskorak u karijeri

Bh. štoper tvrdi

Bunoza: Odlazim iz Wisle, spreman sam za iskorak u karijeri

Bivši mladi reprezentativac BiH Gordan Bunoza nakon četiri godine provedene u Wisli iz Krakowa, odlučio je dignuti sidro i reći zbogom klubu s kojim je 2011. godine osvojio i titulu prvaka Poljske. 

Bunozi ugovor sa timom iz Krakowa ističe krajem narednog mjeseca, a kako isti nije produžio imat će mogućnost preći u neki drugi klub bez odštete.

„U Wisli sam već dugo i nije tajna da sam izrazio želju da nakon ove sezone odem iz kluba. Nisam imao želju da produžim ugovor, jer smatram da je vrijeme za novi iskorak u mojoj karijeri. Povezuju me već neko vrijeme s nekim klubovima, ali gluh sam na te priče sve dok ne bude nešto konkretno“, izjavio je Bunoza.

Dugačak je spisak klubova koji se interesuju za usluge ovog 26-godišnjeg Ljubušaka, a među najglasnijim su švicarski Basel i italijanska Hellas Verona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.