Bunoza pogodio za pobjedu Wisle nad Lechom

Duel bivših reprezentativnih kolega

Bunoza pogodio za pobjedu Wisle nad Lechom

Midhat Šljivak

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Gordan Bunoza donio je večeras pobjedu ekipi Wisle iz Krakowa u Kupu Poljske nakon što su u četvrtoj rundi ovog takmičenja savladali Lech u Poznanu sa 1:0.

Odlučujući momenat se desio u 71. minuti utakmice kada je Bunoza pogodio mrežu Lecha za veliku pobjedu svog tima protiv velikog rivala iz Poznana. Utakmica je tokom svih devedeset minuta bila sa dosta nervoze, a na kraju su gosti sasvim zaluženu došli do pobjede.

Wisla je tokom kompletnog susreta bila konkretnija ekipa na terenu, dok je Lech tek pošto je primio gol krenuo u nešto opasnije napade prema golu tima iz Krakowa, ali bez napadačke završnice.

Semir Štilić je na terenu u dresu Lecha proveo svih devedeset minuta na terenu, dok je bivši golman zeničkog Čelika i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Jasmin Burić susret odgledao sa klupe tima iz Poznana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.