Burdisso ne želi u Chelsea

Argentinac ostaje u Interu

Burdisso ne želi u Chelsea

Edmir Škorić

Interov štoper Nicolas Burdisso tvrdi kako nema želju napustiti klub sa San Sira i pridružiti se Chelseau.

Naime, 28-godišnji Argentinac očekuje da karijeru nastavi u "plavo-crnom" dresu, i potvrđuje da ga nisu kontaktirali iz Chelsea.

Italijanski mediji pisali su ovih dana kako bi Burdisso mogao postati alternativca Ricardu Carvalhu u Chelseau, no 28-godišnjak osporava navode da bi mogao ovog ljeta preseliti u zapadni dio Londona.

"Pričao sam sa trenerom Mourinhom, koji mi je rekao kako je sretan sa mnom i kako mogu puno dati Interu. Odnos između mene i Josea je odličan i nadam se da će takav ostati u budućnosti. Puno sam naučio s njim", istakao je Burdisso za calciomercato.com.

"Nemam namjeru da mijenjam klub", rekao je jasno i glasno čelnicima Chelsea, te dao na znanje da na njega ne mogu računati narednu sezonu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.