Burić branio 90 minuta, Štiliću pola sata

Lechu bod na gostovanju

Burić branio 90 minuta, Štiliću pola sata

Odigrana je i posljednja utakmica 14. kola poljske Ekstraklase, a naši igrači, Jasmin Burić i Semir Štilić, igrali su u ekipi Lecha.

Podbeskidzie je na svom Miejski stadionu dočekao momčad Lech Poznana, a susret je završio najnepopularnijim rezultatom, 0:0.

Bosanskohercegovački internacionalac Jasmin Burić, bivši član zeničkog Čelika, branio je svih 90 minuta, dok je naš reprezentativni napadač, Semir Štilić, dobio 28 minuta u ovoj utakmici.

Lech je ovim rezultatom nastavio seriju dosta loših i razočaravajućih rezultata, jer nisu uspjeli ubilježiti pobjedu u zadnje četiri utakmice. U toj seriji su uspjeli sakupiti samo tri boda. Sa druge strane, momčad Podbeskidzieja polako, ali sigurno bježi iz opasne zone, a ovo im je treći susret bez poraza u nizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.