Burić produžuje ugovor s Lechom?

Žele ga zadržati

Burić produžuje ugovor s Lechom?

Dž. Mrakić

Rezervni golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Jasmin Burić uskoro bi mogao staviti paraf na novi ugovor sa ekipom Lecha.

Bivši golman Čelika je već šest godina u aktuelnom prvaku Poljske, a prema pisanju poljskih medija, dobre partije našeg reprezentativca nagnale su čelnike kluba da mu ponude novi ugovor.

Burićev ugovor ističe za šest mjeseci, a nije poznato na koliko godina bi mu trebao biti ponuđen novi. Inače, rođeni Zeničanin ove sezone u 33 nastupa za Lech primio je 28 golova, a upisao je čak 15 „clean sheetova“.

Dva od njih zabilježio je u grupnoj fazi Evropske lige, oba protiv portugalskog Belensesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi