Busquets: Napast ćemo Chelsea

Veznjak Katalonaca najavio ofanzivu

Busquets: Napast ćemo Chelsea

Pouzdani veznjak Barcelone, Sergio Busquets izjavio je da njegova ekipa u utakmici protiv Chelseaja, neće mjenjati stil igre u odnosu na prethodne utakmice u sezoni.

Defanzivni vezni Katalonaca, svjestan je da će londonska ekipa imati veliku pomoć navijača u večerašnjoj utakmici, ali isto tako zna da večeras Katalonci moraju izvući dobar rezultat i tako olakšati posao sebi na svom Camp Nou.

"Ne smijemo se previše osvrtati na atmosferu i moramo postići pogodak da bi nam bilo lakše u revanšu. Chelsea je veliki tim i u ovoj fazi takmičenja niko nije izraziti favorit iako nas većina smatra favoritima", upozorio je Busquets te je nahvalio svog saigrača, Lionela Messija.

"Messi je broj jedan u svijetu. To uopšte više ne dolazi u pitanje. Protivnici ga se boje i to nam olakšava posao. U nevjerovatnoj je formi, a to su na svojoj koži najbolje osjetili naši protivnici u Primeri i u Ligi prvaka", za kraj je rekao Busquets.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.