Butragueno: Manchester je jedan od najprestižnijih klubova

Direktor Madriđana nakon žrijeba u Nyonu

Butragueno: Manchester je jedan od najprestižnijih klubova

Legenda Real Madrida za Manchester ima samo riječi hvale, ali je iako svjestan kvalitete Uniteda optimističan u prolazak dalje. 

Direktor Real Madrida željno isčekuje duel sa Manchesterom, a za United kaže kako je jedan od najprestižnijih klubova na svijetu. 

 

"Mislim da će navijači biti oduševljeni žrijebom iz razloga jer je jako atraktivan. Nevjerovatno iskustvo za sve. Manchester nije samo dobar tim, to je jako dobra i velika organizacija. Jedan od najprestižnijih klubova na svijetu," rekao je Butragueno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Mi znamo da će to biti izuzetno težak dvomeč. Oni imaju odličnu ekipu i velikog vođu. Ferguson je tu 25 godina, on je veliki trener koji zna izvući najviše iz svojih ekipa, zbog toga znamo da će biti jako, jako teško. Oni imaju odličan tim, ali mi smo Real Madrid i uradit ćemo sve da pobijedimo i ja sam ubjeđen u da ćemo se kvalifikovati," rekao je Butragueno nakon žrijeba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.