Majstore, drži se ti fudbala: Saka se obrukao igrajući golf

Nije se proslavio, blago rečeno

Majstore, drži se ti fudbala: Saka se obrukao igrajući golf

S. Grebović

Reprezentativci Engleske utakmicu osmine finala sa Njemačkom koriste na razne načine kako bi se što bolje opustili i spremili za izazove.

U osmini finala EURO-a snage će odmjeriti Engleska i Njemačka u velikom klasiku evropskog prvenstva.

Igrači se za ovaj meč opuštaju na razne načine, neki od njih slobodno vrijeme provode u spa centru, neki uvježbavaju fudbalske vještine, dok neki igraju golf.

Jedan od njih je i fudbaler Arsenala, Bukayo Saka, koji je igrao golf, odnosno virtuelnu simulaciju ovog sporta.

Sakine vještine u goflu kamerom je zabilježio njegov saigrač iz reprezentacije Harry Maguire, a na snimku se može vijeti blago rečeno neuspjeh igrača Arsenala sa palicom za golf.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Maguire je jednom rečenicom opisao Saku dok igra golf: "Ovo definitivno nije za tebe".

Meč između Engleske i Njemačke igrat će se 29. juna od 18 sati na stadionu Wembley. Pobjednik ovog duela ide na boljeg iz meča Ukrajine i Švedske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi