Buza i Šalić u najboljoj petorci juniorske Eurolige 2013!

Najbolji juniori Evrope

Buza i Šalić u najboljoj petorci juniorske Eurolige 2013!

A. Haznadarević

KK Spars je na najbolji mogući način predstavio našu državu u Londonu na završnici Eurolige za juniore, a čak dvojica igrača bh. momčadi su se našla među idealnih pet ovog takmičenja.

Pored toliko jake konkurencije i ogromnih finansijskih sredstava koja stoje iza njihovih igrača koji igraju širom Evrope, Nedim Buza i Đoko Šalić su osigurali svoje mjesto u najjačem sastavu.

 

Ovakvo priznanje već u ranoj fazi njihovih karijera osigurava im svijetlu budućnost, te će se sasvim sigurno čuti za njihova imena, ali i za imena ostalih momalka koji su časno predstavili zastavu Bosne i Hercegovine.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.