Caballero poput pravog druga dao upute Bravu

Šta i kako dalje?

Caballero poput pravog druga dao upute Bravu

E. Škorić

Golman Manchester Cityja Willy Caballero brani svog klupskog kolegu Claudija Brava.

Bravo je na ljeto doveden kao zamjena za dugogodišnjeg Cityjevog golmana Joea Harta, ali je u posljednje vrijeme loše branio, pa je njegovo mjesto na golu zauzeo upravo Caballero.

"Pokušao sam se usredočiti na igru, ali sam bio svjestan kritika u prvoj godini u Cityju, ali naučio sam da to ne uzimam srcu i uvijek sam težio da što bolje radim", rekao je Caballero za službenu stranicu kluba, dodavši:

"Nakon finala Capital One Cupa sve se promijenilo i osjetio sam puno ljubavi od strane navijača i uživao sam. Razgovarao sam s Bravom, dao sam mu mnogo savjeta o Premier ligi, igračima, stadionima, timovima i kako igraju", rekao je Caballero. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Također sam mu rekao da mi je prva sezona bila teška i nisam bio sretan, ali Claudio morao da ostane jak i da nastavi da radi, dobit će opet šansu", dodao je bivši golman Malage.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi