Čabraja posjetio ekipu Širokog Brijega u Istri

Oporavlja se od povrede

Čabraja posjetio ekipu Širokog Brijega u Istri

Posljednjeg dana priprema u Istri momčad Širokog Brijega imala je posebnog gosta.

Naime, saigrače i stručni štab je posjetio fudbaler Širokog Brijega Dejan Čabraja, koji se uspješno oporavlja od teške povrede prednjeg križnog ligamenta koju je zadobio pred kraj prošle godine.

"Svakim danom se osjećam bolje. Koljeno je odlično. Ljudi koji se brine za moj oporavak iznenađeni su dosadašnjim napretkom. Zaželio sam se svega vezanog za fudbal, a pogotovo ekipe i utakmica", rekao je Čabraja nakon utakmice protiv Celja u kojoj je Široki Brijeg slavio rezultatom 2:0.

Prema ranijim procjenama, Čabrajin povratak na terene se očekuje na proljeće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čabraja je ove sezone u dresu Širokog Brijega odigrao 15 utakmica u prvenstvu, postigavši pritom pet pogodaka uz dvije asistencije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi