Cacau ne igra protiv Engleske

Upitan nastup Schweinsteigera

Cacau ne igra protiv Engleske

Napadač reprezentacije  Njemačke Cacau, neće biti u konkurenciji za sastav ekipe koja će se sutra u osmini finala Svjetskog prvenstva, suprotstaviti Engleskoj.

Nijemac rođen u Brazilu je na treningu povrijedio trbušne mišiće i neće moći da pomogne saigračima, potvrdio je tim menadžer reprezentacije Njemačke, Oliver Bierhoff.

Mnogo veći problem za selektora Joachima Loeva predstavlja povreda Bastiana Schweinsteigera, o čijem nastupu će se odlučivati neposredno pred utakmicu.  Lakše je povrijeđen i Jerome Boateng, ali njegovo učešće u osmini finala ne bi trebalo da dođe u pitanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.